endmenu startmenu
» Vila Wolf


Vila Wolf - cazare Jupiter

separator

Poze Vila Wolf


Descriere Vila Wolf

Numar de vizite: 3272
Bedrooms  48 locuri de cazare

Vila Wolf, clasificata la doua stele, este o constructie noua pe trei nivele, amplasata pe litoralul Marii Negre in Statiunea Jupiter, intr-un splendid cadru natural, ferit de trafic si zgomot, care asigura un confort foarte bun de cazare si masa la preturi foarte convenabile.

Pozitionata la o distanta de 700 m (10 minute de mers pe jos) de plaja din Jupiter si 900 m de plaja Neptun (stegulete), Vila Wolf are o capacitate de cazare de 48 locuri, repartizate in 24 camere duble.               Structura vilei este urmatoarea:

- parter   - partea stanga 6 camere duble cu baie (cadita de dus) si iesire catre exterior, in dreptul fiecareia fiind amenajata o mica terasa cu masa, scaune si umbreluta.

                 - partea dreapta 6 camere duble cu baie (dus fara cadita - la sifonul de pardoseala) si fara terasa  exterioara

- etajul I  - 12 camere duble fiecare cu baie (cadita de dus) si balcon.

- etajul II - restaurant cu o capacitate de 48 locuri la interior si 60 de locuri pe terasa.

Spatioasa, fara sa isi piarda intimitatea, vila este deschisa pe toata durata anului si pune la dispozitia oaspetilor spatii pentru organizarea taberelor, conferintelor sau a altor activitati similare.

O perdea de vegetatie abundenta izoleaza Satul de Vacanta Zodiac, unde Vila Wolf este amplasata, de zona aglomerata a statiunii. Aceasta particularitate “ambiental montana” asigura pe timpul verii racoarea si linistea care va poate relaxa dupa o zi de plaja.

Restaurantul beneficiaza de terasa exterioara, fiind situat   intr-un cadru ambiant deosebit la etajul II al vilei. Capacitatea acestuia este de 48 locuri la interior si 60 de locuri pe terasa.

Atunci cand nu doriti sa luati masa la restaurant, un gratar pregatit chiar de dumneavoastra, reprezinta  o alternativa ce vi se ofera pentru serile de vara calduroase, in compania prietenilor sau a rudelor. Terasa amenajata in spatele vilei cu gratar de caramida, aragaz, chiuveta, mese si bancute de lemn, sta la dispozitia turistilor cazati la parter sau etajul I.  • Info cazare
  • Facilitati cazare
  • Dotari camere
  • Structura

Info cazare Vila Wolf

Nume vila:
Vila Wolf

Adresa:
Jupiter

Localitate:
Jupiter

Telefon:
0722 342589

Telefon Secundar:
0749 997919

Categorie:
2

Pagina personala:
www.vilawolf.ro

Facilitati cazare Vila Wolf

Apa calda: TickBucatarie: Tick
Gratar: TickTv: Tick
Curte: TickLiving: Tick
Terasa/restaurant: TickParcare: Tick

Detalii camere Vila Wolf

Televizor: TickDus: Tick
Cablu TV: Tick

Structura cazare Vila Wolf

Numar camere single: -Numar total de apartamente: -
Numar camere duble: 24Numar total de camere: -
Numar camere triple: -Numar total de locuri: 48
Numar camere 4 de locuri: -Numar total de bai: