endmenu startmenu
» Hotel Hellios Inn


Hotel Hellios Inn - cazare 2 Mai

separator

Poze Hotel Hellios Inn


Descriere Hotel Hellios Inn

Numar de vizite: 2712
Bedrooms  110 locuri de cazare in 51 camere

Complexul Turistic Hellios Inn va ofera cazare in 2 Mai , pe strada Ghe. Bunoiu (Str.scolii), la o distanta de aproximativ 300 m de tarmul Marii Negre, invecinandu-se la Nord cu Municipiul Mangalia (4 km.) si la Sud cu statiunea Vama Veche (granita cu Bulgaria – aprox. 3 km).

Indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie, o scurta evadare din cotidian, intalnire de afaceri ( training ), experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin.
Bogatia si varietatea plantelor ornamentale si a florilor, imprima interiorului hanului o nota unica, desavarsind astfel aspectul paradisiac al acestul colt de rai.

Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit ce se-ntinde pe o suprafata de aproximativ 3000 m.p., realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terasa si piscina imbietoare si o splendida capela de rugaciune, toate aflate intr-o armonie perfecta. Cele 50 de camere pe care vi le punem la dispozitie, sunt prevazute cu 3 paturi, grup sanitar propriu, fiecare camera are cite un televizor conectat la cablu iar camerele in regim pensiune dispun de aer conditionat si frigider.

Prin constructia sa si prin folosirea lemnului si a pietrei, o sa observati ca in camerele cu regim de han racoarea domneste nefiind necesara folosirea aerului conditionat. Aceiasi racoare o veti putea gasi si in restaurant unde mancarea balcanica si dobrogeana este la ea acasa. Legumele, zarzavatul, fructele si multe produse animaliere sunt provenite din mica noastra ferma. Totul este curat, de bun gust si mult gust. Pestele prins de voi il veti putea gati personal si nu mai vorbim de micii, cotletele ce pot sfarai pe gratarele incinse. Si ca un corolar a tot ceea ce exista avem un vinisor dupa gust, alb si rosu.

Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Copiii se bucura la noi de o atentie speciala, de aceea am creat un locusor numai pentru ei. Aici, cei mici, se pot juca in voie, beneficiind printre altele de topogane, mini piscine, casute si diverse jucarii.
Deasemenea tot pentru ei Hellios a amenajat o microrezervatie cu animalute …

Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii!  • Info cazare
  • Facilitati cazare
  • Dotari camere
  • Structura

Info cazare Hotel Hellios Inn

Nume hotel:
Hotel Hellios Inn

Adresa:
str.Ghe. Bunoiu

Localitate:
2 Mai

Telefon:
0722-512244

Facilitati cazare Hotel Hellios Inn

Apa calda: TickTv: Tick
Curte: TickTerasa/restaurant: Tick
Parcare: TickLoc de joaca: Tick

Detalii camere Hotel Hellios Inn

Televizor: TickDus: Tick
Cablu TV: TickAer conditionat: Tick
Frigider in camera: Tick

Structura cazare Hotel Hellios Inn

Numar camere single: -Numar total de apartamente: -
Numar camere duble: -Numar total de camere: 51
Numar camere triple: -Numar total de locuri: 110
Numar camere 4 de locuri: -Numar total de bai: