Termeni si conditii

Conditii generale

VilePeLitoral.ro este un site de promovare, care furnizeaza servicii de promovare online pentru clientii si partenerii sai. Site-ului VilePeLitoral.ro i se aplica urmatorii Termeni de Utilizare. VilePeLitoral.ro este vizibil pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul, insa anumite sectiuni sunt disponbilie doar prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola. Utilizatorii care au acces la aceste sectiuni prin inregistrarea pe site vor fi denumiti in continuare utilizatori inregistrati.

In momentul accesarii site-ului VilePeLitoral.ro acceptati sa va supuneti acestor Termeni de Utilizare, indiferent de sectiunea pe care o vizitati in site sau de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti prin intermediul paginilor VilePeLitoral.ro si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreun anunt prealabil. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VilePeLitoral.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatorii inregistrati. Utilizatorii inregistrati sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre VilePeLitoral.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea utilizatorilor inregistrati ei furnizeaza unele date personale pentru a crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre VilePeLitoral.ro. Utilizatorii inregistrati inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile VilePeLitoral.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii inregistrati pot face o cerere pe email la adresa [email protected] sau telefonic la numarul 0745 540 089. Continutul existent pe VilePeLitoral.ro, care include dar nu se limiteaza la texte, elementele de grafica, fotografii, software precum si alte materiale, apartine VilePeLitoral.ro si e protejat de legea drepturilor de autor. Continutul VilePeLitoral.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri de informare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial este interzis. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a continutului VilePeLitoral.ro sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial.


Limitarea raspunderii

Toate informatiile afisate pe www.vilepelitoral.ro sunt introduse direct de catre parteneri si de utilizatorii inregistrati, asadar VilePeLitoral.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe acest site. VilePeLitoral.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea informatiilor din site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, VilePeLitoral.ro nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre parteneri sau de catre utilizatorii inregistrati precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe VilePeLitoral.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului. In caz de forta majora, VilePeLitoral.ro si angajatii sai sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al VilePeLitoral.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusi informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure VilePeLitoral.ro si angajatii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor VilePeLitoral.ro sau orice alt aspect relationat serviciilor VilePeLitoral.ro.

Pentru turisti

Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietarii unitatilor de cazare(parteneri si utilizatori inregistrati) in descrierile lor. Inainte de a face o rezervare sau a plati unei unitati de cazare, asigurati-va ca ati discutat toate aspectele cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective telefonic sau pe email. Stabiliti exact care sunt conditiile oferite pentru pretul platit: dotarile camerei ( baie proprie, tv, marime pat, interval schimbare lenjerie), programul de apa calda, marimea camerei, pozitia unitatii in statiune, distanta fata de punctele dvs. de interes, conditii de parcare, etc.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.