Capacitate: 24 adulti in 12 spatii de cazare

Localitate
2 Mai
Tip cazare
pensiune
Check-in:
11:00
Check-out:
15:00
Spatii de cazare:
12 camere
Nr de locuri
24 locuri
Apartamente
1
Camere duble
12 camere
Numar de bai
14 bai

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Cazare Casa Margo din 2 Mai

Pensiunea Casa Margo va ofera cazare in 2 Mai la numai 200 metri de plaja. Casa Margo dispune de 14 camere dotate cu baie, tv, frigider, internet wireless, aer conditionat si balcon. Apa calda non stop, prosoapele se schimba zilnic, lenjeria la 3 zile. Curatenie se face zilnic, punem la dispozitia turistilor masina de spalat haine.Optional se poate servi masa atat "a la carte" cat si "meniu" atat in restaurantul unitatii cat si in gradina de vara. Portiile sunt mari, peste 150-200g iar preturile sunt foarte avantajoase.
Pensiunea Casa Margo  este dotata cu incalzire centrala si functioneaza si iarna.
Copii de pana la 10 ani nu platesc cazare.

Pensiunea Casa Margo dispune si de o gradina de vara desfasurata pe o suprafata de 500 metri patrati, cu 100 locuri pe scaune, unde se pot servi - ca de altfel si in restaurant -diferite preparate proaspete traditionale romanesti, precum si alte tipuri de preparate, insotite de aperitive si bauturi; servirea este atit "a la carte" cit si "meniu".


Restaurantul Casa Margo dispune de facilitățile necesare unei unități moderne de turism. Este amplasat la parterul pensiunii pe o suprafață de 200 metri pătrați (Atenție! nu trebuie confundat cu grădina de vară) din care 50 metri pătrați pot fi transformați în ring de dans, în funcție de solicitările turiștilor. Capacitatea restaurantului este de 40 locuri pe scaune, putând fi extinsă la 70, în funcție de evenimentele sărbătorite. În acest sens, putem organiza petreceri ocazionate de: ziua de naștere, onomastică, botez, nuntă (aici trebuie avută în vedere și grădina de vară dispusă pe 500 metri pătrați, cu 100 de locuri pe scaune), team-building etc..

Prin grija bucătăriei Casa Margo puteți servi preparate proaspete tradiționale românești, precum și alte tipuri de preparate, însoțite de aperitive și băuturi; unele produse din carne sunt furnizate de o fermă din apropiere, atestată d.p.d.v. veterinar, ceea ce le garantează originea și prospețimea. La restaurant puteți servi și diferite feluri de produse din pește proaspăt, atât de apă dulce, cât și de mare; calitatea produselor din pește este asigurată prin procurarea acestora de la pescării-cherhanale.

Pentru persoanele care au un anumit regim alimentar, adulți și copii, se poate asigura meniul solicitat; de asemenea, permitem accesul gratuit la bucătărie pentru mămici și le asigurăm - tot gratuit - ajutorul necesar, dacă vor sa pregătească anumite preparate pentru copii.


Nu in ultimul rind oferim parcare gratuita prin cele 11 locuri de parcare proprii.

Ca modalitate de plata acceptam tichete de vacanta si plata cu card (Visa si MasterCard); pentru rezervari trebuie achitat un avans de 30% din valoarea sejurului. Cazarea incepe la ora 16, iar predarea camerei se face la ora 12.


Facilitati cazare

Casa Margo are o capacitate de 24 locuri de cazare, repartizate in 12 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, parcare, internet, sala conferinte, terasa/restaurant, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat, frigider in camera.

 • Apa calda
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Sala conferinte
 • Terasa/restaurant
 • Gratar
 • Curte
 • Televizor in camera
 • Baie in camera
 • Balcon
 • Aer conditionat
 • Frigider in camera


Locatia pe harta