Hotel Hellios Inn , cazare 2 Mai

Capacitate: 110 adulti in 51 spatii de cazare

Localitate
2 Mai
Tip cazare
hotel
Spatii de cazare:
51 camere
Nr de locuri
110 locuri

Cazare Hotel Hellios Inn din 2 Mai

Complexul Turistic Hellios Inn va ofera cazare in 2 Mai , pe strada Ghe. Bunoiu (Str.scolii), la o distanta de aproximativ 300 m de tarmul Marii Negre, invecinandu-se la Nord cu Municipiul Mangalia (4 km.) si la Sud cu statiunea Vama Veche (granita cu Bulgaria – aprox. 3 km).

Indiferent ca este vorba despre o vacanta in familie, o scurta evadare din cotidian, intalnire de afaceri ( training ), experienta ta la Hellios Inn va fi cu siguranta una ce te va intoarce inapoi si timpul inapoi. Combinatie de stil oriental cu diverse stiluri autohtone, predominand cel dobrogean, Hellios Inn ne indica astfel ca ne situam undeva la portile Orientului, pe malurile Pontului Euxin.
Bogatia si varietatea plantelor ornamentale si a florilor, imprima interiorului hanului o nota unica, desavarsind astfel aspectul paradisiac al acestul colt de rai.

Hanul Hellios se dezvaluie vizitatorilor ca un han inedit ce se-ntinde pe o suprafata de aproximativ 3000 m.p., realizat in concordanta cu exigentele europene in domeniul turismului, insumand 50 de camere, ce se regasesc in trei corpuri de cladire, bucatarie cu specific balcanic, curte interioara cu terasa si piscina imbietoare si o splendida capela de rugaciune, toate aflate intr-o armonie perfecta. Cele 50 de camere pe care vi le punem la dispozitie, sunt prevazute cu 3 paturi, grup sanitar propriu, fiecare camera are cite un televizor conectat la cablu iar camerele in regim pensiune dispun de aer conditionat si frigider.

Prin constructia sa si prin folosirea lemnului si a pietrei, o sa observati ca in camerele cu regim de han racoarea domneste nefiind necesara folosirea aerului conditionat. Aceiasi racoare o veti putea gasi si in restaurant unde mancarea balcanica si dobrogeana este la ea acasa. Legumele, zarzavatul, fructele si multe produse animaliere sunt provenite din mica noastra ferma. Totul este curat, de bun gust si mult gust. Pestele prins de voi il veti putea gati personal si nu mai vorbim de micii, cotletele ce pot sfarai pe gratarele incinse. Si ca un corolar a tot ceea ce exista avem un vinisor dupa gust, alb si rosu.

Magia acestui loc unic da satisfactie unor stari emotionale unice ce se sublimeaza, organizand o lume feerica. Copiii se bucura la noi de o atentie speciala, de aceea am creat un locusor numai pentru ei. Aici, cei mici, se pot juca in voie, beneficiind printre altele de topogane, mini piscine, casute si diverse jucarii.
Deasemenea tot pentru ei Hellios a amenajat o microrezervatie cu animalute …

Vino in locul regasirii tale, in aceasta oaza de liniste, intrerupta poate doar de trilurile pasarilor, ce inconjoara maretul Hellios, taram de meditatie si cunoastere de sine in care te vei pierde in bratele relaxarii!


Facilitati cazare

Hotel Hellios Inn are o capacitate de 110 locuri de cazare, repartizate in 51 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, parcare, terasa/restaurant, loc de joaca, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Parcare
  • Terasa/restaurant
  • Loc de joaca
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera