Vila Waterfront Song Of The Sea , cazare 2 Mai

Localitate:
2 Mai
Tip cazare:
vila
Nr de camere:
4 camere
Nr de locuri:
8 locuri
Camere duble:
4 camere
Numar de bai:
3 bai

Informatii cazare Vila Waterfront Song Of The Sea din 2 MaiOferta: platesti 6 nopti, a 7 - a noapte stai gratis!  Platesti 8 nopti, a 9- a si a 10- a noapte stai gratis!
Vila eleganta situata in fata marii, la 2 Mai, la doar 3 ore de condus din centrul Bucurestiului; departe de agitatia si stresul capitalei. Pozitie privilegiata, cu o vedere panoramica asupra marii pe Faleza Actorilor, in zona rezidentiala, la doar 35 m distanta in linie dreapta fata mare. Comfort, liniste, intimitate, priveliste de vis, sunetul si briza marii sint oferta irezistibila pe care o propunem pt o vacanta relaxanta si de neuitat.
Accesul la plaja mare este la 50 m si 2 minute de mers pe jos. 

PRETURILE PE PERIOADE LE GASITI LA BUTONUL TARIFE. 
Vila se inchiriaza INTEGRAL in tot timpul anului, avand centrala proprie. 
Vila este situata pe un teren ingradit de 500 mp cu gradina de trandafiri, livada cu ciresi, piersici si smochini, zmeura, gradina de plante aromatice si zona cu hamace. 

Vila Waterfront Song of the Sea va ofera intimitate in cele 4 camere duble de la etaj, care sunt deservite de un living si un dining room generos, o bucatarie in stil american, deschisa catre dining room si modern utilata, doua terase acoperite cu vedere catre mare, gradina insorita cu trandafiri si terasa betonata, la 35 m in linie dreapta fata de mare, si livada cu hamace in spatele vilei. 

Vila a fost renovata in vara trecuta, terasele refacute, zugravita complet in interior si bucataria remodelata si cu electrocasnice noi, incluzand masina de spalat vase si cuptor cu convectie.
 Asternuturile albe sunt spalate si apretate la o spalatorie ecologica.

Pentru mai mult poze si parerile altor turisti care au stat la noi, dati click pe:

Flipkey: www.flipkey.com/mangalia-villa-rentals/p272249/
Tripadvisor: http://www.tripadvisor.ca/VacationRentalReview-g295396-d2034665-Waterfront_Song_of_the_Sea_on_Black_Sea_Coast-Constanta_Constanta_County_Southeast_Rom.html
Pentru ca sederea Dvs. aici sa fie cat mai placuta si confortabila, am pregatit vila  dupa cum urmeaza:

- Pat dublu matrimonial, in fiecare din cele 4 dormitoare de la etaj;

- La etaj sunt doua bai dintre care una cu o cada dubla de 2 persoane si una cu dus, la parter se afla a treia baie.

- Internet WiFi si 110 programe de cablu sint incluse
- Bucatarie modern utilata cu plita cu gaz, cuptor electric cu convectie, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor, mixer si blender de mana, vase, farfurii, pahare, cratiti, tigai, 
- Parcare in fata vilei pentru 4 masini;
- Intimitate in cei 400 mp de gradina / livada;

-Zona de hamace in livada;
- Incalzire centrala pentru iarna;
- deoarece vila se afla pe faleza si beneficiaza din plin de briza marii,  nu este nevoie de aer conditionat, existand posibilitatea de a se efectua ventilatie incrucisata prin deschiderea in acelasi timp a geamurilor dinspre est si vest.
Localizare: 
Vila se afla pe Strada Falezei in 2 Mai. Accesul se face din DN 39 Mangalia-Vama Veche, pe drumul asfaltat care duce la micul golf, tineti stanga pe faleza inalta.Capacitatea vilei este de 8 persoane maxim 10, adulti si copii. Pentru 2 persoane (adulti sau copii)  peste nr de 8, se percepe o taxa de 50 ron/ persoana/noapte. 


Accesul la plaja mare, amenajata, se face in doua minute direct de pe Str. Falezei (50 m). Scara care coboara la plaja se vede de la vila.

Nu se accepta animale de companie si fumatul este permis doar in exteriorul vilei. Am avut turisti din tara, Europa, Canada, Statele Unite care s-au simtit minunat, va incurajam sa verificati Recenziile pe Trip Advisor. Check in ora 17, check out ora 10. Va multumim si va asteptam.


Facilitati cazare

Vila Waterfront Song Of The Sea are o capacitate de cazare de 8 locuri, repartizate in 4 camere.
Vila Waterfront Song Of The Sea dispune de apa calda, bucatarie, tv, parcare, internet, living, gratar, loc de joaca, curte.
Fiecare camera din vila este dotata cu baie in camera, balcon.

 • Apa calda
 • Bucatarie
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Living
 • Gratar
 • Loc de joaca
 • Curte
 • Baie in camera
 • Balcon

Tarife cazare la Vila Waterfront Song Of The Sea

Preturi cazare in perioada 18 septembrie 2017 - 21 decembrie 2017

Preturi inchiriere integrala vila995 RON/zi

* Check in ora 14; check out ora 11; 8 persoane adulti si copii; peste nr de 8 adulti plus copii se accepta maxim 2 persoane in plus (adulti sau copii) cu 50Ron/persoana.Rezervarea se face cu 50% avans.Pt sejur de 3 nopti reducere 10%, respectiv pretul revine la 900 ron/noapte/ 8 persoane adulti si copiiPreturi cazare in perioada 22 decembrie 2017 - 7 ianuarie 2018

Preturi inchiriere integrala vila950 RON/zi

* SUPER OFERTA: Sejur 5 zile de Craciun sau Revelion , 900 ron/noapte/8 adulti sau 6 adulti si 2 copii. Sejur 4 zile de Craciun sau Revelion, 950 ron/noapte/8 adulti sau 6 adulti si 2 copii.Sejur 3 zile de Craciun sau Revelion, 1000 ron/noapte/8 adulti sau 6 adulti si 2 copii). 50% Avans la rezervare; Capacitate vilei este de 8 persoane incluzand copiii. Mai incap maxim 2 dar platesc extra. Check in ora 14; check out ora 12Ati uitat parola?