Capacitate: 24 adulti in 9 spatii de cazare

Localitate
Corbu
Tip cazare
vila
Spatii de cazare:
9 camere
Nr de locuri
24 locuri

Cazare Casa Cristina din Corbu

Fiind renovata recent si reamenajata Casa Cristina va pune la dispozitie 4 camere duble, 4 camere triple si 1 camera de 4 persoane, fiecare fiind utilate cu electrocasnice noi de actualitate. 

Camera de 4 persoane se afla la parter, are baie proprie in interior, suprafata acesteia este de 40 mp si este dotata cu 2 paturi duble, tv led 80 cm, frigider mare cu congelator, . Oaspetii acestei camere pot lua masa in interior sau pe terasa din curte.

- Camerele triple au 25 mp, baie proprie fiecare, pat matrimonial si fotoliu pat sau pat single, aer conditionat, frigider, tv led de 80 cm. Se pot caza 3 adulti si un copil. Oaspetii acestor camere pot lua masa pe terasa din curte unde au spatiu, masa si umbreluta proprie.

- Camere duble au fiecare baie proprie, terasa proprie unde puteti servi masa, frigider, tv led 80 cm, aer conditionat.

- Precizam ca 3 dintre camere nu au aer conditionat, doar ventilator. Va rugam la rezervare sa solicitati informatii despre disponibilitatea camerelor cu aer conditionat.

Cutea a fost reconditionata anul acesta unde gasiti gratar de caramida, terasa, canapea, balansoar. In toate spatiile de cazare, inclusiv toata curtea aveti parte de internet wifi nelimitat de viteza mare.

Casa Cristina se afla la 50 m distanta de Lacul Corbu si la 10 min distanta cu masina de plaja Corbu .

Plaja Corbu este una din ultimile plaje virgine de pe Litoralul Românesc. Este o adevarată porţie de natură pură pentru cei care vor să se bucure la modul simplu de mare, nisip şi mult soare, fiind inclusă în Rezervaţia Deltei Dunării.

Plaja este foarte lată, fiind un amalgam de nisip fin pe alocuri amestecat cu scoici şi cochilii de melci marini, apa la mal este foarte limpede, deloc adâncă. 

Plaja Corbu face parte din Grindul Chituc, zona de importanţă majora din punct de vedere al biodiversităţii, în mod general, şi al ornitofaunei, în mod special, care este inclusă în Rezervaţia Biosferei Deltei Dunării.


Facilitati cazare

Casa Cristina are o capacitate de 24 locuri de cazare, repartizate in 9 spatii de cazare.
Locatia dispune de acces la bucatarie, tv, internet, gratar, curte, apa calda.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Acces la bucatarie
  • Tv
  • Internet
  • Gratar
  • Curte
  • Apa calda
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera