Complexul Casa Duca

Localitate
Costinesti
Tip cazare
complex
Nr de locuri
250 locuri

Cazare Complexul Casa Duca din Costinesti

Pastrand traditia, si ridicand gradul de confort la cerintele anului 2008 si ale Uniunii Europene, grupul de firme Casa Duca a construit 2 locatii (de lux) pentru tineret. Complexul Casa Duca este situat in mijlocul statiunii Costinesti, in imediata apropiere a plajei, si este constituit din Tabara Meduza si Tabara Casa Duca. Aici va sunt puse la dispozitie circa 250 locuri, dispuse in camere cu bai proprii. Masa se serveste la terasa Casa Duca, unde pe langa mancaruri traditionale romanesti, puteti alege mancaruri din bucataria internationala.
  Ajunsi aici, beneficiati de camere cu 2 locuri (pentru organizatorii de grup) si de camere cu 4-5 locuri pentru elevi.
In toate camerele veti avea: bai proprii, saltele superortopedice, mobilier si lenjerie noua.
Izolatia termica precum si cea fonica sunt asigurate de tamplaria de aluminiu de foarte buna calitate si de geamurile termopan.
Oaspetii nostri isi pot petrece timpul liber jucand tenis de masa, fotbal, volei si de asemenea pot avea acces la o sala cu jocuri electronice.
Impreuna cu dumneavoastra organizam tabere de tineret, cantonamente, competitii sportive, excursii si drumetii. Seriile de tabara sunt de 7 nopti, iar la cererea dumneavoastra acestea pot fi prelungite pana la maxim 9 nopti de cazare. Sejurul incepe cu cina si se va termina cu servirea mesei de pranz.
     GRATUIT: LA 10 PERSOANE PLATITOARE, ORGANIZATORUL GRUPULUI BENEFICIAZA GRATUIT DE PENSIUNE COMPLETA SI CAZARE IN CAMERA DE 2-3 LOCURI.


Facilitati cazare


Locatia dispune de apa calda, tv, terasa/restaurant, loc de joaca, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Terasa/restaurant
  • Loc de joaca
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera