Capacitate: 61 adulti in 22 spatii de cazare

Localitate
Costinesti
Tip cazare
hostel
Spatii de cazare:
22 camere
Nr de locuri
61 locuri

Cazare Hostel Felix din Costinesti

AMPLASARE.
Hostelul este situat in partea de nord a statiunii, in zona epavei, zona rezidentiala de vile, la aprox. 250 m fata de mare si plaja ( 5 minute de mers pe jos ).
Accesul la hostel Felix este foarte usor, indiferent cu ce mijloc de transport vor sosi turistii, deoarece se afla langa gara Costinesti Sat, la 1,5 km departare de Gara Costineşti  Tabără, la cap de linie autobuz.
Autobuzele care pleaca de aici spre Constanţa opresc chiar în faţa gării Constanta.
Aeroportul Internaţional Kogălniceanu se afla la 1 oră de mers cu maşina.
Mega Discoteca Tineretului este la o plimbare de 12 minute de hostel, Disco MAX ( zona Radiovacanta ) la 20 min, Discoteca RING la 25 min, Discoteca VOX MARIS la 30 min, iar Club Imperio si Parcul de distractii la 20 min.
In zona se afla o gamă variata de restaurante, terase, baruri, autoserviri si alimentare.

CAMERE.
   
Hostelul FELIX este un hotel pentru tineret, clasificare ce permite cazarea unui numar mai mare de turisti intr-o singura camera. Oferta este foarte variata: de la camere cu 3, 4 si 5 locuri, pana la camere cu 2 locuri, apartamente sau camere cu scara interioara, care au baile dotate cu cabine de dus cu hidromasaj. Datorita diversitatii tipurilor de camere si preturile difera, gasindu-se ”solutii pentru orice buzunar”.
Camerele nu au balcon, dar sunt dotate cu aer condiţionat (gratuit sau contracost, in functie de facilitatile incluse in pret ), grup sanitar propriu, televiziune prin cablu, minibar si plasa de tantari.
Pentru familii cu copii sunt disponibile la etajul 3 camere comunicante, cu scara interioara, dotate cu pat matrimonial la parter si 2 paturi la mansarda.
In camere nu se fumeaza, dar se poate fuma pe balconul de la etajul 1, pe terasa de la etajul 3 sau in curte.


DESCRIERE  HOSTEL. FACILITATI

Hostelul Felix este un hotel pentru tineret, clasificare ce permite cazarea unui numar mai mare de turisti intr-o singura camera.
Este compus din demisol, parter şi 3 etaje. Nu are lift, iar catre etaje se ajunge pe o scara exterioara, inaccesibila persoanelor cu handicap sau mai greu accesibila persoanelor foarte in varsta. Camerele pentru turisti sunt situate la etajele 1, 2 si 3.
Oferta de cazare este variata: de la camere cu 3, 4 si 5 locuri, pana la camere cu 2 locuri, apartamente sau camere cu scara interioara. Datorita diversitatii tipurilor de camere si preturile difera, gasindu-se ”solutii pentru orice buzunar”.
La parter se afla: receptia, sala de internet (de care pot beneficia contracost turistii care nu au venit cu propriile calculatoare ), bucataria,un pat de masaj automat cu role de jad, zone de discutii si relaxare.
    La etajul 3 exista o terasa inchisa, cu televizor, mese, scaune, fotolii si canapele, unde se pot viziona meciuri sau se pot organiza diverse intalniri de grup.

   Hostel Felix oferă GRATUIT: Wi-Fi in zonele publice ( receptie si terasa din curte ); parcare (in curte, in limita locurilor disponibile ); accesul la cele 2 piscine exterioare: piscina pentru adulti (10 m x 4 m x 1,5 m) si piscina pentru copii ( 2 m x 2 m x 0,6 m),  acces la bucataria complet utilata ( aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, frigider, congelator, etc ), potrivita pentru prepararea unor minuturi sau incalzirea mancarii; acces la gratarele din curte ( pot pregati diverse preparate cum ar fi: peste, fripturi, mici, legume etc. ); darts in holul hotelului; imprumutarea de la receptie a unor jucarii pentru cei mici si jocuri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari ( sah, table, scrable, remy, carti, Monopoly, poker etc. ).
In curte se afla si o terasa rustica cu mese si banchete de lemn, pe care turistii pot servi diversele produse pe care si le-au preparat la gratar, asortandu-le cu o bere rece, vin sau bauturi racoritoare de la barul hotelului.
Cand nu merg la plaja, turiştii hotelului se pot relaxa intr-un balansoar sau pot face plaja, intinsi pe sezlongurile de langa piscina, in timp ce-si  urmaresc copiii aflati la locul de joaca sau in piscina pentru copii.
Turistii pot alege sa isi prepare singuri masa sau sa mearga la restaurantele, terasele ori  autoservirile din apropiere.

Oaspetii hostelului care au rezervat un sejur mai mare de 3 nopti, au o greutate mai mica de 90 kg si varsta mai mare de 12 ani, beneficiaza gratuit de sedinte de masaj automat pe pat cu role de jad ( o sedinta la 3 nopti de cazare ). Masajul este relaxant, dar este si medicinal, performant, foarte bun pentru coloana si mijloc. Persoanele cu greutatea peste cea admisa pot ceda sedinta de masaj partenerului de camera.
De masaj automat contracost poate avea parte orice turist (sub 90 kg si peste 12 ani).
Se accepta contracost, animale de companie de talie mica, cu carnet de sanatate.


Facilitati cazare

Hostel Felix are o capacitate de 61 locuri de cazare, repartizate in 22 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, tv, parcare, internet, living, terasa/restaurant, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat.

 • Apa calda
 • Acces la bucatarie
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Living
 • Terasa/restaurant
 • Gratar
 • Curte
 • Televizor in camera
 • Baie in camera
 • Aer conditionat