Capacitate: 104 adulti in 52 spatii de cazare

Localitate
Costinesti
Tip cazare
hotel
Spatii de cazare:
52 camere
Nr de locuri
104 locuri

Cazare Hotel Regal din Costinesti

Hotel Regal va ofera posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre, in statiunea turistica Costinesti, punandu-va la dispozitie serviciile sale de cazare si masa la Hotel si Terasa-Restaurant Regal deschise non stop atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.

Hotelul Regal clasificat la 2 stele + , situat la 50m de malul Marii Negre, intr-o zona linistita, cu o frumoasa curte interioara, dispune de 4 garsoniere si 48 camere spatioase, luminoase, cu mobilier modern, grup sanitar propriu prevazut cu cada si cabina de dus in toate baile din hotel. Camerele sunt dotate cu minibar, televizor si aer conditionat .

Pentru servirea mesei va sta la dispozitie Terasa-Restaurant Regal amplasata vis-a-vis de Hotel Regal, cu iesire directa in fata Teatrului de Vara Costinesti. Hotelul va mai ofera 3 mese biliard, 1 masa de ping pong, posibilitate de discoteca, film, spectacole.

Sala conferinta cu 100 locuri este dotata cu 40 de calculatoare si internet non-stop.

De asemenea, la cerere, se pot organiza excursii in Constanta cu destinatiile: Acvariu, Delfinariu, Muzeul Marinei, Muzeul Arheologic, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria, Podgoriile Murfatlar, sau o excursie in Bulgaria ce cuprinde destinatiile: Albena, Varna, Balcik.

Hotelul este de 2 stele superior cu dotari ce pot face invidioase multe hoteluri de 3 stele din zona. Zona este frecventata de multi tineri ce merg la discoteca din apropiere dar si la simbolul Costinestiului si anume Obeliscul. De la acest hotel se poate ajunge foarte repede in orice zona de interes general: discoteca,parcul de distractii plaja( 50m),gradina de vara


Facilitati cazare

Hotel Regal are o capacitate de 104 locuri de cazare, repartizate in 52 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, sala conferinte, terasa/restaurant.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Acces la bucatarie
  • Sala conferinte
  • Terasa/restaurant
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera


Locatia pe harta