Pensiunea Consentino

Localitate
Costinesti
Tip cazare
pensiune
Nr de locuri
32 locuri

Cazare Pensiunea Consentino din Costinesti

Pensiunea Consetino, una din bunele variante de cazare din Costinesti va asteapta cu caldura si mult soare pentru a va putea petrece cu familia sau prietenii vacantele, concediile si weekendurile dumneavoastra intr-un ambient placut si prietenos.

Pozitionata foarte aproape de plaja si faleza la aproximativ 50 m distanta, pensiunea Consentino se adreseaza in primul rand turistilor care vor sa –si petreaca intreaga zi pe plaja in atmosfera placuta de pe litoral, si mai putin celor care vor sa-si petreaca timpul in camera.

** Localizare ** : Pensiunea noastra este amplasata foarte aproape de
Faleza, in cartierul nou de vile la circa 1 minut distanta de plaja pe str. Prof. Alexianu.

** Capacitate De Cazare** : Pensiunea Consentino detine 32 locuri in 14
Camere (camerele sunt cu 2, 3, si 4 locuri)

** Conditii De Cazare ** : Constructia are trei nivele. Parterul are 2 camere, bucatarie, receptie, curte pavata dotata cu mese, scaune si gratar;
Etajele I, II si III au cate 4 camere pe etaj : camera 1 suprafata 12 mp cu pat matrimonial (1, 60 X 2 m in care incape si un copil max 6 ani ); camera 2 suprafata 16 mp ( cu 2 paturi duble in care pot incape 4 persoane sau o familie cu 2 copii ) ; camera 3 suprafata 10 mp cu pat de (1, 40 x 2 m 1 max 2 persoane ) ; camera 4, suprafata 14 mp, ( cu pat matrimonial in care incape si un copil de cel mult 12 ani ) camerele au acces la o terasa comuna de 30 mp dotata cu mese si scaune.


** Facilitati si Servicii**: Camerele sunt dotate cu mobilier au grup sanitar propriu (dus) Tv, cablu frigider si aer conditionat (contracost). Apa calda este furnizata non-stop. Curte interioara pavata dotata cu mese si cu gratar unde puteti pregatiti o friptura. Parcarea este situata in fata pensiunii.


Facilitati cazare


Locatia dispune de apa calda, parcare, terasa/restaurant, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat.

  • Apa calda
  • Parcare
  • Terasa/restaurant
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat