Pensiunea Consentino

Localitate:
Costinesti
Tip cazare:
pensiune
Nr de locuri:
32 locuri

Informatii cazare Pensiunea Consentino din Costinesti

Pensiunea Consetino, una din bunele variante de cazare din Costinesti va asteapta cu caldura si mult soare pentru a va putea petrece cu familia sau prietenii vacantele, concediile si weekendurile dumneavoastra intr-un ambient placut si prietenos.

Pozitionata foarte aproape de plaja si faleza la aproximativ 50 m distanta, pensiunea Consentino se adreseaza in primul rand turistilor care vor sa –si petreaca intreaga zi pe plaja in atmosfera placuta de pe litoral, si mai putin celor care vor sa-si petreaca timpul in camera.

** Localizare ** : Pensiunea noastra este amplasata foarte aproape de
Faleza, in cartierul nou de vile la circa 1 minut distanta de plaja pe str. Prof. Alexianu.

** Capacitate De Cazare** : Pensiunea Consentino detine 32 locuri in 14
Camere (camerele sunt cu 2, 3, si 4 locuri)

** Conditii De Cazare ** : Constructia are trei nivele. Parterul are 2 camere, bucatarie, receptie, curte pavata dotata cu mese, scaune si gratar;
Etajele I, II si III au cate 4 camere pe etaj : camera 1 suprafata 12 mp cu pat matrimonial (1, 60 X 2 m in care incape si un copil max 6 ani ); camera 2 suprafata 16 mp ( cu 2 paturi duble in care pot incape 4 persoane sau o familie cu 2 copii ) ; camera 3 suprafata 10 mp cu pat de (1, 40 x 2 m 1 max 2 persoane ) ; camera 4, suprafata 14 mp, ( cu pat matrimonial in care incape si un copil de cel mult 12 ani ) camerele au acces la o terasa comuna de 30 mp dotata cu mese si scaune.


** Facilitati si Servicii**: Camerele sunt dotate cu mobilier au grup sanitar propriu (dus) Tv, cablu frigider si aer conditionat (contracost). Apa calda este furnizata non-stop. Curte interioara pavata dotata cu mese si cu gratar unde puteti pregatiti o friptura. Parcarea este situata in fata pensiunii.


Facilitati cazare

Pensiunea Consentino are o capacitate de cazare de 32 locuri, repartizate in 0 camere, 0 apartamente.
Pensiunea Consentino dispune de apa calda, parcare, terasa/restaurant, gratar, curte.
Fiecare camera din pensiune este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat.

  • Apa calda
  • Parcare
  • Terasa/restaurant
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat