Pensiunea Tourist Paradis

Capacitate: 64 adulti in 20 spatii de cazare

Localitate
Costinesti
Tip cazare
pensiune
Spatii de cazare:
20 camere
Nr de locuri
64 locuri
Camere duble
7 camere
Camere triple
7 camere
Camere 4 locuri
9 camere
Numar de bai
20 bai

Cazare Pensiunea Tourist Paradis din Costinesti

Casa noastra de vacanta este situata la150 m de plaja din Costinesti, pe strada Tineretului nr. 79 (fosta Principala), aceeasi strada unde se afla politia, magazinul universal ABC si la cca. 3-4 minute de mers pe jos de punctele principale ale statiunii Costinesti (chirmes, terenuri de tenis,volei, jetski etc). Pensiunea se gaseste intr-o regiune linistita, foarte aproape de gradinide vara, posta, restaurante si alte mijloace de agrement. Va oferim posibilitatea cazarii a 64 de persoane in 20 de camere de 2, 3 sau 4 persoane. Camerele au in dotare scaune, mese si dulapuri din lemn masiv,Tv, frigidere si grup sanitar propriu.
Cladirile  sunt situate pe un teren de cca.1700 mp cu pomi fructiferi umbrosi, flori si mult gazon, oferindu-se posibilitatea pregatirii unui gratar, luarea micului dejun in aer liber, la mese dotate cu umbrele mari, intr-o ambianta familiala, toate acestea la preturi foarte rezonabile (chiar discutabilein functie de perioada de timp a sejurului dorit).
Acceptam animale de companie contra cost (25% din pret/camera). Pensiunea este dotata cu masina de spalat ce poate fi folosita contra cost , fiind inclus si detergentul. Tourist Paradis va pune la dispozitie si o bucatarie complet echipata.

Pentru rezervari se percepe un avans de 2 nopti ( virament in contul nostru de la ING Bank), iar diferenta se achita la sosire. In conditiile renuntarii la cazare, avansul nu se returneaza. De asemenea, nu se returneaza diferenta de bani in cazul renuntarii la o parte din sejurul platit la data sosirii. Predarea camerei/camerelor se va face pana la ora 10:30 dimineata. In pret sunt incluse : taxa parcare, taxa salubritate, taxa statiune.
Facilitati cazare: transport auto (de la aeroportul M. Kogalniceanu  la pensiune pentru clienti veniti din strainatate), internet wireless, schimb valutar, se accepta animale contra cost, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie,terasa, gratar/barbeque, livada.
O vacanta placuta se bazeaza pe respect reciproc din partea noastra si a clientilor!


Reduceri pentru plata anticipata a sejurului

Pentru plata totala a sejurului cu 4 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 5%,
Pentru plata totala a sejurului cu 5 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 8%,
Pentru plata totala a sejurului cu 6 luni inainte de sosirea la pensiune se acorda o reducere de 10%,

Facilitati cazare

Pensiunea Tourist Paradis are o capacitate de 64 locuri de cazare, repartizate in 20 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, tv, parcare, internet, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, frigider in camera.

 • Apa calda
 • Acces la bucatarie
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Gratar
 • Curte
 • Televizor in camera
 • Baie in camera
 • Balcon
 • Frigider in camera


Locatia pe harta