Capacitate: 30 adulti in 8 spatii de cazare

Localitate
Costinesti
Tip cazare
vila
Check-in:
13:00
Check-out:
09:00
Spatii de cazare:
8 camere
Nr de locuri
30 locuri
Apartamente
1

Cazare Vila Sandra din Costinesti

Situata foarte aproape de centrul Costinestiului si la doar 3 minute de plaja, 3 minute de discoteca Tineretului, 2 minute de Gara, Vila Sandra va asteapta pentru petrecerea vacantei in una din camerele sale. Oferim oaspetilor nostri, camere cu bai si Tv, apartament cu baie proprie, frigider pe hol, baie cu dus si apa calda, gradina, curte, terasa cu gratar.

Vila Sandra se afla mai exact pe strada paralela cu strada principala, in spatele blocului cu Politia, fiind a treia casa de pe partea dreapta dupa ce treci de piata.

Pentru grupuri organizate oferim cazare la preturi speciale pentru 30 de persoane in cele 10 camere ( 8 camere + apartament cu doua camere), avand posibilitatea de a baga inca un pat ( la cerere) pentru a treia persoana in camera dubla.

In camera dubla exista posibilitatea extinderii cu un pat sau doua!

Capacitatea Apartamentului vilei este de 6 locuri, cu posibilitatea de extindere la 8 locuri.

Oferta student: Aveti ocazia de a va distra si odihni, dupa o sesiune de examene extenuante, intr-un loc confortabil si prietenos, in apartamentul vilei, avand capacitatea de 6 persoane, cu posibilitatea de extindere pentru 8 persoane.

Oferta family: Pentru o familie cu doi copii, va oferim o camera tripla ( 1 pat matrimonial si 1 pat single). De asemenea, si in alte situatii se poate solicita un pat de o persoana in plus. Acest lucru trebuie specificat la telefon in momentul rezervarii.

Posibilitate de 3-4 locuri de parcare in fata vilei, la strada. Rezervarile se fac prin telefon cu 14 - 10 zile inainte cu acont trimis prin posta de aproximativ 40% din plata totala a sejurului.

Check-in ora 13:00 si check-out ora 9:00.

In interiorul vilei nu se fumeaza.

Va asteptam cu mult drag si cu pofta de distractie!


Facilitati cazare

Vila Sandra are o capacitate de 30 locuri de cazare, repartizate in 8 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, parcare, terasa/restaurant, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Parcare
  • Terasa/restaurant
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera