Hotel Bueno , cazare Mamaia

Localitate
Mamaia
Tip cazare
hotel
Spatii de cazare:
18 camere
Nr de locuri
36 locuri
Camere duble
18 camere

Informatii cazare Hotel Bueno din Mamaia

    Hotel Bueno este un hotel nou, deschis în vara anului 2010, situat în partea de nord a Staţiunii Mamaia, la 5 metri de plaja.


    Cu facilităţile sale moderne şi elegante, Bueno este un hotel confortabil unde turiştii noştri pot petrece un sejur minunat pe tot parcursul anului. Datorită amenajărilor de bun gust, camerelor foarte spaţioase, serviciilor impecabile pe care le oferă personalul nostru, Bueno este conceput nu doar pentru relaxare dar şi pentru călătorii de afaceri, sau activităţi de team building.


    Oaspeţii au posibilitatea de a servi masa şi de a petrece o seara plăcută în cadrul restaurantului care se află la parterul hotelului. În restaurant se servesc preparate cu specific tradiţional şi internaţional, capacitatea maximă a spaţiului fiind de 90 de locuri. Vă puteţi bucura aici nu doar de o gamă largă de mâncăruri si băuturi ci si de o atmosferă caldă si primitoare creată atat de personal cât şi de management.


    Staţiunea Mamaia este cea mai selectă staţiune turistică de pe litoralul românesc. Astfel turiştii noştri vor avea cu uşurinţă acces nu doar la plajă ci şi la cele mai elegante cluburi de la malul mării şi la cel mai mare parc acvatic din România. De asemenea se pot face plimbări cu telegondola, de unde există o privelişte superbă către Marea Neagră, dar şi către oraşul Constanţa, cu care staţiunea este învecinată.


    Constanţa este primul oraş port din România, aici regăsindu-se vestigii istorice încă din timpul imperiului Roman. Oraşul poate fi vizitat fie individulal, fie în grupuri turistice, primăria Constanţa asigurând un tur al oraşului cu autobuzul, tur în care sunt incluse cele mai importante obiective turistice ale zonei.


Facilitati cazare

Hotel Bueno are o capacitate de cazare de 36 locuri, repartizate in 18 camere.
Locatia dispune de apa calda, tv, parcare, internet, terasa/restaurant.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Parcare
  • Internet
  • Terasa/restaurant
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera