Capacitate: 16 adulti si 4 copii in 8 spatii de cazare

Localitate
Olimp
Tip cazare
vila
Spatii de cazare:
8 camere
Nr de locuri
16 locuri
Camere duble
6 camere
Camere 4 locuri
2 camere

Cazare Vila Oceanic din Olimp

Asezata apoape de malul marii(120m), Vila Oceanic este imbinarea perfecta intre lux, confort si intimitate. Un week-end sau un sejur petrecut in Vila Oceanic din Olimp, construita recent si amenajata la nivel de lux, este o adevarata oaza de sanatate.

Nu mai intreba de cazare la Olimp sau de pensiuni in Olimp dupa ce ai ajuns la noi, pentru ca iti pierzi timpul. Cei care au fost stiu deja, si vei afla si tu, daca vom avea placerea sa te avem ca oaspete.

Vila Oceanic este situata in centrul statiunii Olimp, la 120 m de tarmul marii, langa Hotel Panoramic. Vila dispune de 8 camere, restaurant, terasa, parcare: 4 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu paturi simple, si 2 camere duble de lux. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, Lcd, baie proprie, uscator pentru par, Cablu Tv, mobilier modern complet, minibar, internet wireless.

- oferim mic dejun, dejun si cina a` la cart;
- restaurant cu terasa;
- bar;
- parcare;
- internet wireless Free
- uscator pentru par;
- market;
- incalzire centrala;

Veti fi placut impresionati de camerele vilei Oceanic si va veti bucura de fiecare minut petrecut aici. Sederea dvs. In aceasta vila de vis va fi imbunatatita de o echipa atenta, ce lucreaza impreuna pentru a va face sa va simtiti minunat in timpul vacantei petrecute aici.

Restaurantul ofera o delicioasa mancare romaneasca traditionala si preparate din peste, aceasta pentru a spori placerea turistilor si sentimentul de a fi ca acasa. Restaurantul dispune de 50 de locuri si de o terasa de 100 de locuri


Facilitati cazare

Vila Oceanic are o capacitate de 16 locuri de cazare, repartizate in 8 spatii de cazare.
Locatia dispune de parcare, internet, terasa/restaurant, gratar.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat.

  • Parcare
  • Internet
  • Terasa/restaurant
  • Gratar
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat