Hotel Golden Sea

Localitate
Vama Veche
Tip cazare
hotel
Nr de locuri
32 locuri
Camere duble
16 camere

Cazare Hotel Golden Sea din Vama Veche

Hotel GOLDEN SEA - VAMA VECHE, clasificat la 2 stele, este situat pe E87, la intrarea dinspre 2 Mai pe partea stanga, putin inainte de strada principala ce duce spre plaja din Vama Veche.Restaurantele, terasele si plaja din Vama Veche se afla la cateva minute de mers pe jos.
Hotelul Golden Sea ofera cazare in Vama Veche in 15 camere duble impartite in doua categorii( A - 7 camere si B - 8 camere) si o garsoniera.
Camerele din categoria A, tip twin sau cu pat matrimonial, se afla la parter, sunt dotate cu bai proprii, dispun de verande individuale, aer conditionat (cele din partea de sud, pe fata de nord nefiind nevoie), incalzire, frigider si televizor.
Camerele din categoria B, tip twin, se afla la etaj, dispun de bai proprii si de o veranda comuna, in fata fiecarei camere aflandu-se asezate masute si scaune, perfecte pentru cafeaua de dimineata sau doar pentru o clipa de liniste si relaxare.
Garsoniera este compusa dintr-o camera mare cu pat matrimonial, balcon, bucatarie utilata, baie cu cada.Dispune de aer conditionat, incalzire si televizor.
Hotelul Golden Sea - Vama Veche dispune de parcare proprie cu acces direct din/la soseaua principala si de o curte spatioasa cu loc de joaca pentru copii.La dispozitia clientilor se afla, de asemenea, o bucatarie de vara complet utilata, o terasa acoperita si incalzita si biblioteca.Hotelul ofera clientilor sai acces gratuit nelimitat la internet(la receptie si WI-FI).
In incinta hotelului se afla atelierul Mooz unde creatori romani expun bijuterii unicat, corpuri de iluminat decorate manual, obiecte decorative placate cu mozaic, picturi, desene si deasemenea tricouri si accesorii vestimentare si suveniruri.In curtea hotelului se afla un frigider cu sucuri, apa si bauturi alcoolice intotdeauna reci.
Modalitatile de plata acceptate atat pentru serviciile hoteliere cat si pentru cumparaturile din magazin sunt numerar, cu cardul, cu tichete de vacanta, tichete cadou si tichete de masa(Sodexo si Bluticket).
Conditiile de cazare, imbinand un interior modern si confortabil cu un exterior rustic si primitor, tarifele diferite in functie de categoria aleasa si perioada, insa cu aceeasi calitate a serviciilor, distanta mica fata de plaja, dar suficient de mare pentru cei care prefera linistea, vor transforma hotelul Golden Sea - Vama Veche, speram noi, intr-unul din cele mai frumoase si mai cautate locuri de petrecere a unui sejur mai lung sau doar a unui weekend intr-o localitate preferata de multi turisti atat datorita atmosferei boeme si de nonconformism  cat si datorita specificului zonei si originalitatii orizontului nautic.


Facilitati cazare

Hotel Golden Sea are o capacitate de 32 spatii de cazare, repartizate in 0 camere si 0 apartamente.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, tv, parcare, internet, living, gratar, loc de joaca, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat.

 • Apa calda
 • Acces la bucatarie
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Living
 • Gratar
 • Loc de joaca
 • Curte
 • Televizor in camera
 • Baie in camera
 • Balcon
 • Aer conditionat