Vila Madi , cazare Vama Veche

Capacitate: 21 adulti in 9 spatii de cazare

Localitate
Vama Veche
Tip cazare
vila
Spatii de cazare:
9 camere
Nr de locuri
21 locuri
Camere single
2 camere
Camere duble
4 camere
Camere triple
3 camere

Cazare Vila Madi din Vama Veche

Vilele Madi din Vama Veche sunt situate foarte aproape de mare, anul acesta le veti regasi usor schimbate, dar cu acelasi aer primitor si cu aceleasi gazde prietenoase care va invita sa va reintoarceti in fiecare an.

Pe cei care nu ne-au vizitat inca ii invitam sa o faca.

Pentru cei carora locul le este familiar, avem cateva noutati care, speram, ii vor bucura.

Vila Madi compusa din 9 camere este impartita astfel: cinci camere cu grup sanitar propriu, două camere triple, două camere duble cu 2 bai pe hol - acces la bucatarie, centrala proprie , apa calda non-stop si caldura in sezonul rece.

Remarcabila este curtea spatioasa, bine ingrijita, cu  loc de joaca pentru copii ,gazon si alei, cu foisoare, gratar si balansoar pentru petrecut serile in aer liber

In 2006 Vila Madi si-a sporit numarul de camere: peste drum, a aparut Vila Madi II, la fel de primitoare, din a carei curte iesirea se face direct pe plaja din Vama Veche , cu vedere directa la mare.

Pune la dispozitie 4 camere cu grup sanitar propriu si doua apartamente, aer conditionat ,iar gradina deasemenea este dotata cu foisor, gratar si fantana arteziana.

Te asteapta o noua locatie, Vila Madi III, de unde poti admira marea din cele 6 camere de la etaj, parterul asteptandu-te cu inca 2 camere pentru familii cu multi copii.

Facilitati cazare: frigider in unitate,  și in camerele cu baie, TV ,aer condiționat, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca, bar, terasă.

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV


Facilitati cazare

Vila Madi are o capacitate de 21 locuri de cazare, repartizate in 9 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, living, gratar, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Living
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera


Locatia pe harta