Vila The Pines Boutique Villa

Localitate
Vama Veche
Tip cazare
vila
Spatii de cazare:
6 camere
Nr de locuri
20 locuri
Apartamente
2

Informatii cazare Vila The Pines Boutique Villa din Vama Veche

Ești la 2 pași de mare, la 1 pas de lanurile de grâu și floarea soarelui și practic acasă.

Te găsești la The Pines Boutique Villa, Vama Veche, o vilă albă, cu interioare design, aflată la aproximativ 7 minute distanță de malul mării, într-o zonă mai retrasă a stațiunii.

Vila are 8 spații de cazare generoase, cu un design remarcabil: 2 apartamente și 6 camere duble. 4 camere duble sunt situate la etaj, cu privirea fie spre lanurile de grâu și floarea soarelui, fie spre mare. 3 dintre camerele de la etaj au terase suspendate. Unitățile de cazare de la parter, 2 apartamente și 2 camere duble au fiecare câte o curte privată confortabila. Fiecare spațiu de cazare are baie proprie cu duș, pat cu saltea confortabila, canapea extensibilă, TV, WiFi.

Camerele sunt serene și îmbină elemente de design nordic cu piese marocane lucrate manual și texturi naturale. Un living – lounge răcoros, amenajat în același spirit, este destinat servirii micului dejun, momentelor în familie sau reuniunilor între prieteni. Curtea generoasa oferă umbră, mobilier confortabil și o piscină răcoroasă.

În mod uzual, închirierea camerelor se face pe un minim de 3 nopți. Pentru perioade mai puțin aglomerate închirierea se poate face și pentru două nopți.

Fie că vrei să te bucuri de un apus liniștit pe plajă sau să dansezi până la răsărit, Vama Veche e locul în care poți face asta.


Vama Veche este cea mai eclectică stațiune de pe litoralul românesc. Într-o continuă transformare în ultimii 30 de ani, această stațiune este cu siguranță un loc unic în lume.


Recomandam să îți petreci vacanța pe plajă, să te plimbi prin imprejurimi, pe celebra stradă principală plină de tarabe cu lucruri hand-made și terase. Dar mai ales să te bucuri de atmosfera relaxată de la The Pines, la piscină sau în spațiile răcoroase.


Facilitati cazare

Vila The Pines Boutique Villa are o capacitate de cazare de 20 locuri, repartizate in 6 camere, 2 apartamente.
Locatia dispune de apa calda, tv, internet, living, curte, piscina.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat.

  • Apa calda
  • Tv
  • Internet
  • Living
  • Curte
  • Piscina
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat