Vila Sincai Corp B

Localitate:
Eforie Nord
Tip cazare:
vila
Nr de camere:
8 camere
Nr de locuri:
23 locuri
Camere duble:
4 camere
Camere triple:
1 camere
Camere 4 locuri:
3 camere
Numar de bai:
8 bai

Informatii cazare Vila Sincai Corp B din Eforie Nord

Situata pe malul lacului Techirghiol, in popasul Sincai, Vila Sincai este alegerea ideala pentru turistii care vor sa imbine ambianta linistita a unei zone rupte de civilizatie cu beneficiile unei terapii cu namol rece si bai in ape minerale. Vila are o deschidere de 40 metri, cu vedere superba spre lac si dispune de plaja proprie amenajata cu ponton de coborare in apa, dotata cu sezlonguri si umbrele, toate acestea fiind puse la dispozitia turistilor in mod gratuit. Capacitate de cazare este de 23 de locuri in 8 camere mobilate cu gust si dotate cu baie proprie, Aer conditionat , TV/cablu. 

Vila dispune de o curte interioara ce se intinde pe o suprafata de 350 metri patrati in care se afla amplasate o bucatarie de vara, gratarul propriu, pavilion cu mese si o terasa in trepte amenajata cu pomi fructiferi. Cadrul natural - climat de stepă marină, excitant-tonifiant în sezonul estival. Apa lacului este clorosodică, sulfatată, bromurată. Nămolul sapropelic din depozitul de pe fundul lacului. Terapia cu nămol rece, practicată pe malul lacului, după metoda antică egipteană. În balneologie și peloidoterapie (terapii holistice, adresându-se organismului în întregul lui, nu doar unui singur fenomen ), există o activitate demonstrată în combaterea reumatismelor, în controlarea fenomenelor funcționale din reumatismele inflamatorii, cu un efect de protejare a cartilagiului articular, cu efecte favorabile în prevenirea și combaterea artrozelor. Are de asemenea un efect de reducere a radicalilor liberi de oxigen, care sunt implicați în fenomenele de îmbătrânire, în inflamații și în alte procese patologice ale organismului. Putem vorbi de gerontoprofilaxie, care se poate face folosind nămolul. Efectele produse de aplicația cu nămol asupra tegumentului pot avea rezultate deosebite în cosmetică și în cosmetologie, folosirea nămolului ca remediu cosmetic fiind deosebit de valoroasă. 

În afară de aceste efecte cunoscute de aproape toată lumea, se adaugă și efectul de combatere a sterilității și infertilității.Un alt efect deosebit de valoros este tratamentul psoriazisului, o boală neplăcută și stânjenitoare, nămolul de Techirghiol având efecte comparabile cu cele care se obțin la Marea Moartă. În momentul actual, când viața cotidiană este stresantă, programul este dur, având în jurul nostru câmpuri electrice, electromagnetice, cufundarea corpului într-o apă minerală, într-un ambient acvatic natural, are efecte deosebite, fiind o întoarcere la mediul ancestral, filogenetic și ontogenetic, care în final duce la echilibrarea întregului organism.


Facilitati cazare

Vila Sincai Corp B are o capacitate de cazare de 23 locuri, repartizate in 8 camere.
Vila Sincai Corp B dispune de apa calda, bucatarie, tv, parcare, gratar, curte.
Fiecare camera din vila este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat.

  • Apa calda
  • Bucatarie
  • Tv
  • Parcare
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Balcon
  • Aer conditionat