Vila Da Wæve , cazare Eforie Sud

Localitate:
Eforie Sud
Tip cazare:
vila
Check-in:
15:00
Check-out:
12:00
Nr de camere:
7 camere
Nr de locuri:
14 locuri
Camere duble:
7 camere

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

Informatii cazare Vila Da Wæve din Eforie Sud

Vila Da Wæve se afla in cadrul complexului Briza Marii, intr-un cadru intim si relaxant. Avem 5 camere in care pot fi cazate 14 persoane, Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, mini frigider, tv+ internet si baie in camera.

Vila Da Wæve este amplasat intr-o poienita adapostita si protejata de copaci minunati. Marea se afla la o distanta de maxim 100 de metri iar restul este de vazut si de apreciat de fiecare in parte. Vom incerca sa fim o gazda cat mai primitoare si calduroasa incercand sa va implinim toate necesitatile si dorintele apropiate fiecarui turist punand la dispozitie oaspetilor nostri in fiecare zi apa, cafea, ceai, fructe, snacks-uri si mici cadouri turistice care speram va va aduca inapoi.

Dupa cum se poate observa din poze atmosfera camerelor este una de bun gust. primitoare si cu ornamente de buna calitate. Pentru ca dorim sa va motivam sa calatoriti mai mult si in dorinta extinderii sezonul hotelier pe litoral si fiindca ne dorim sa va avem ca oaspetii nostri si pe viitor, ne-am gandit sa venim cu 2 oferte:

---1 pentru fiecare rezervare completa de cel putin 7 zile platita in avans pentru perioada 15 Iunie 2019 - 15 Septembrie 2019 va vom oferi  gratuit la alegere cate 2 zile gratuite in extra sezonul din perioadele urmatoare 03 Mai 2019-15 Iunie 2019 si 15 Septembrie 2019-15 Octombrie 2019. 

---2 La fiecare rezervare de 7 zile platita complet in avans primiti a 8 zi gratuita.

Deci cu alte cuvinte pe perioada verii 2019 veti avea doua vacante la pretul de una.

Vila este amplasata intr-un complex de vile multiple in aproprierea carora veti gasi si restaurant si alte facilitati turistice. In imediata vecinatate complexului se afla si un restaurant unde se poate servi masa de pranz cat si cina.

Doar 4 camere sunt amplasate la etajul unu iar accesul se face pe o scare interioara care este sigura, luminata si nu prezinta pericole de accidentari. Gradina interioara a complexului cu sezlongurile, bancile si mesele aferente sunt utilizabile de toti oaspetii nostri atat timp cat nu deranjam intimitatea celorlalti.

Exista sistem de camere video conectate la o firma de securitate pentru gradina interioara a complexului care asigura siguranta si linistea oaspetilor.

Exista o parcare publica exact in apropierea complexului unde vom incerca sa rezervam spatiile necesare pentru oaspetii nostri.

La mai putin de 50 de metri de mers pe jos veti putea gasi restaurante, magazine si orice altceva un turist pentru o astfel de locatie ar avea nevoie.Facilitati cazare

Vila Da Wæve are o capacitate de cazare de 14 locuri, repartizate in 7 camere.
Vila Da Wæve dispune de apa calda, bucatarie, tv, internet, gratar, curte.
Fiecare camera din vila este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Bucatarie
  • Tv
  • Internet
  • Gratar
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera