Vila Blue Wave

Localitate:
Mamaia Nord
Tip cazare:
vilă
Nr de locuri:
46 locuri
Camere duble:
23 camere

Informatii cazare Vila Blue Wave din Mamaia Nord

Blue Wave este o vila  moderna stil hotel, clasificata 3 stele, situata in Mamaia Nord, la 2,7 km de la iesirea din statiunea Mamaia.


La numai 300 m, in fata vilei, se afla  plaja naturala, larga, linistita si relaxanta, acoperita cu nisip fin . Relaxati-va pe nisipul matasos, invaluiti de lumina calda a soarelui, ascultand valurile marii si pescarusii, respirand aerul marin proaspat si invigorant!


In spatele vilei se afla Canalul Midia-Navodari, un loc perfect pentru pescuit si exercitii fizice.


Bucurati-va de acest mic paradis, doar la citeva minute de atractiile si exuberanta statiunii Mamaia!


Blue Wave va pune la dispozitie camere luminoase, spatioase, decorate in stil modern, cu bai proprii, cu balcoane si terase cu vedere spre mare, bar cu terasa, parcare gratuita in garajul subteran si in parcarea hotelului,  frigidere in apartamente si camerele duble superioare, minibar in camere, cablu tv,  aer conditionat, internet wireless!


Blue Wave va ofera servicii profesionale si atentie individuala pentru a va face vizita la noi o experienta placuta pe care o veti cauta si in viitor. La noi nu sunteti doar un oaspete, sunteti oaspetele nostru personal!


Mamaia Nord va mai ofera restaurante, pizzerii, magazine alimentare si piete in apropiere de  Blue Wave care este localizat la minute de statiunea Mamaia si orasul Constanta si nenumarate puncte de atractie ale litoralului.


Cel mai pretios compliment pe care il primim de la clientii nostri este reintoarcerea lor la Blue Wave vacanta dupa vacanta!


La Blue Wave disponibilitatea de cazare este de 20 camere , avand urmatoarea structura de cazare:


– 2 camere standard: pat dublu, baie, cablu tv, minibar, aer conditionat;


–  9 camere duble: pat matrimonial sau doua paturi single, baie cu dus, cablu tv, minibar, aer conditionat, balcon cu vedere spre mare;


–  6 camere duble superioare: pat matrimonial, baie spatioasa cu dus, frigider, terasa cu vedere spre mare, cablu tv, aer conditionat;


–  3 apartamente: dormitor cu pat matrimonial si balcon cu vedere spre mare, hol, baie cu dus, living cu terasa cu vedere spre mare si canapea extensibila, cablu tv, aer conditionat, frigider.

Facilitati cazare

Vila Blue Wave are o capacitate de cazare de 46 locuri, repartizate in 0 camere, 0 apartamente.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, parcare, internet, living, terasa/restaurant.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat.

  • Apa calda
  • Acces la bucatarie
  • Parcare
  • Internet
  • Living
  • Terasa/restaurant
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Balcon
  • Aer conditionat