Capacitate: 20 adulti in 7 spatii de cazare

Localitate
Navodari
Tip cazare
vila
Spatii de cazare:
7 camere
Nr de locuri
20 locuri
Apartamente
1
Camere duble
3 camere
Numar de bai
7 bai

Cazare Vila Apicalin din Navodari

Vila APICALIN se afla pe litoral, in zona Mamaia Nord si este o constructie noua finalizata in anul 2008 cu o arhitectura moderna, structurata pe 3 nivele si o scara interioara circulara ampla in care segasesc multe plante naturale ce dau eleganta, frumusete si sanatate.Camerele au vedere la mare iar distanta pana la plaje este de doar 300 de metri. Aranjamentele interioare in care abunda plantele naturale si aspectul spatios dau o senzatie de relaxare si liniste creand o atmosfera propice pentru o vacanta deconectanta. 

Vila dispune de:
-2 camere matrimoniale cu pat matrimonial pentru 2 persoane, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, tv, frigider, cuptor cu microunde, cafetiera
-1 camera studiou pentru 2 persoane  cu: bucatarie deschisa, canapea dubla. Camera se continua cu un hol mare si baie proprie cu cabina de dus, minibar si tv.
-2 camere familiale cu 2 paturi duble pentru 4 persoane. Fiecare cameraare baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, tv, minibar si acces la frigider mare cu congelator si cafetiera.
-1 apartament spatios pentru 6 persoane compus din: dormitor mare cu 2 paturi matrimoniale si un living cu canapea dubla. Intre dormitor si living se gaseste un hol si baie proprie cu cabina de dus. Apartamentul este dotat cu frigider, aer conditionat, tv, cuptor cu microunde si cafetiera

Apa calda non stop, t.v., minibar in camera, aer conditionat parcare gratuita; acces la: frigider, curte, gradina cu brazi, flori si gazon, mese cu umbrela in aer liber, semnal G S M., terasa cu vedere la  mare, ceaiul casei: rece cu gheata s-au cald,  la cerere; consultanta cosmetica cu personal specializat.

TARIFE:

- camera dubla cu pat matrimonial 150 lei/zi
- camera studio cu canapea extensibila de 2 persoane 150 lei/zi
- camera familiala cu 2 paturi duble 200 lei/zi
- apartament cu 2 camere 300 lei/zi


Facilitati cazare

Vila Apicalin are o capacitate de 20 locuri de cazare, repartizate in 7 spatii de cazare.
Locatia dispune de tv, apa calda, curte, parcare.
Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, balcon, baie in camera, televizor in camera.

  • Tv
  • Apa calda
  • Curte
  • Parcare
  • Aer conditionat
  • Balcon
  • Baie in camera
  • Televizor in camera