Hotel La John , cazare Vama Veche

Localitate:
Vama Veche
Tip cazare:
hotel
Nr de camere:
48 camere
Nr de locuri:
129 locuri

Informatii cazare Hotel La John din Vama Veche

Hotelul La John este cel mai mare hotel din Vama Veche. Situat chiar in fata plajei dispune de peste 68 locuri de cazare: camere duble si apartamente, majoritatea cu vederea la mare.


Un singur corp de cladire cu 68 de locuri de cazare situate la nivelul parterului a doua etaje si a mansardei. La parter se gasesc 4 camere cu pat matrimonial si un apartament. La etaj: 18 camere cu pat dublu, 5 apartamente si o camera dubla cu pat single. La nivelul celui deal doilea etaj: un apartament cu 3 camere si 4 camere duble cu pat matrimonial. La mansarda: 9 camere cu pat matrimonial.


Potential disponibil: 32 camere si 5 apartamente. Camerele au 22 mp si fiecare are terasa sau balcon de diferite marimi: intre 6mp si 11 mp. Apa calda permanent, Grup sanitar propriu in fiecare camera (apartament), Tv in fiecare camera (apartament), Balcon sau terasa la aproape fiecare camera(apartament), Scaune de plaja, mese si scaune in camerele cu balcon si mese cu scaune in camerele de la parter, Restaurant, Cladirea este izolata termic


Pozitia privilegiata a hotelului (la doar 15 m de plaja), privelistea spre mare care te imbie sa urmaresti rasaritul soarelui din Marea Neagra sau adierea continua a brizei, sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala. . . Perfecta pentru un sejur de neuitat.


Facilitati cazare

Hotel La John are o capacitate de cazare de 129 locuri, repartizate in 48 camere.
Hotel La John dispune de apa calda, tv, terasa/restaurant.
Fiecare camera din hotel este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon.

  • Apa calda
  • Tv
  • Terasa/restaurant
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Balcon