Hotel The Old Border

Capacitate: 24 adulti in 12 spatii de cazare

Localitate
Vama Veche
Tip cazare
hotel
Spatii de cazare:
12 camere
Nr de locuri
24 locuri

Cazare Hotel The Old Border din Vama Veche

The Old Border este despre traversarea graniței modernului și despre curajul temerar, în ziua de astăzi, de a te bucura de lucrurile simple: o masă perfectă cu ingrediente proaspete, un răsărit de soare acompaniat doar de sunetul valurilor sau o conversație, care nu se încheie nici la primele semne ale zorilor, alături de prieteni.


Așa că te provocăm să îți trăiești propria aventură: o vacanță ruptă de cotidian, în care te concentrezi doar pe cei dragi și pe fiecare moment ce poate deveni o amintire unică – focuri de tabără, dimineți leneșe, mirosul unic al mării sau râsetele celor mici atunci când fac o descoperire inedită sau creează un joc nou.


Dimineața te întâmpinăm cu cafea, ceai și fructe proaspete, iar după aceea tu îți alegi singur aventura zilei: lenevești pe un șezlong cu o carte bună sau albumul de suflet, înoți în apa curată a mării, încingi un grătar cum numai tu știi sau explorezi împrejurimile (cele mai frumoase locuri din Dobogrea, litoralul sau vecinii bulgari).


Deschis în vara anului 2017, The Old Border este un boutique hotel cu 12 camere duble, fiecare cu pat matrimonial de 1.60×2.00m cu posibilitatea de adăugare a unui pat suplimentar pentru familii cu copii. Cele patru camere de la etaj au vedere la mare. Până la sfârșitul anului 2019 vom finaliza proiectul având încă 4 camere disponibile, putând oferi astfel un total de 16 camere duble.


Oferim parcare gratuită pentru autoturismele personale ale oaspeților noștri.


Pentru a fi siguri că vacanța ta este perfectă până în cele mai mici detalii, ne-am gândit la toate!


Parcare gratuită – Un spaţiu larg, amenajat şi securizat pentru clienţii noştri.


Dimineața îți oferim cafea, ceai și fructe proaspete: un mic dejun simplu, sănătos și numai bun pentru a pune ziua la cale.


Ai acces gratuit la WiFi – în caz că totuși vrei să rămâi conectat la lumea de afară.


Pentru cei care doresc să își gătească propriile mese, vă oferim o bucătărie de vară (aragaz, frigider, grătar) pentru a găti ceva ușor și estival – disponibil din anul 2019.


Iubim copiii și de aceea știm cât de important este ca aceștia să nu se plictisească și să aibă mereu motive de bucurie sau locuri sigure și distractive pentru joacă. The Old Border asigură spații atent amenajate pentru cei mici, unde aceștia se pot juca liniștiți și în deplină siguranță.


Pentru acel dolce far niente al vacanței, poți lua loc pe șezlongurile din curte și poți uita de toți și toate. Un mic sfat: să nu uiți să mai schimbi poziția pentru un bronz uniform


De la The Old Border și până la plaja amenajată cu umbrele de stuf sunt doar 3 minute de mers pe jos.


Facilitati cazare

Hotel The Old Border are o capacitate de 24 locuri de cazare, repartizate in 12 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, acces la bucatarie, tv, parcare, internet, loc de joaca, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat, frigider in camera.

 • Apa calda
 • Acces la bucatarie
 • Tv
 • Parcare
 • Internet
 • Loc de joaca
 • Curte
 • Televizor in camera
 • Baie in camera
 • Balcon
 • Aer conditionat
 • Frigider in camera


Locatia pe harta