Capacitate: 96 adulti in 48 spatii de cazare

Localitate
Neptun
Tip cazare
complex
Spatii de cazare:
48 camere
Nr de locuri
96 locuri

Cazare Complex Holiday Club din Neptun

Complexul Holiday Club Neptun este situat pe marginea lacului Neptun II, langa Biserica Ortodoxa, vis-a-vis de Bazarul Prichindel, intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera, la o distanta de circa 200 m de plaja. Aici este locul propice pentru a petrece o vacanta relaxanta. Va punem la dispozitie un numar total de 96 de locuri de cazare dispuse in 24 de casute tip bungalow, fiecare dintre acestea avand cate doua camere independente clasificate la categoria 3 stele. Camerele au grup sanitar propriu si terasa, iar ca dotari enumeram: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor). Suprafata utila este de 12-15 mp.

Restaurantul "Rustic"

Restaurantul-Terasa RUSTIC este amplasat la intrarea in incinta complexului si poate gazdui un numar de 380 de persoane. Turistii sunt invitati in fiecare seara incepand cu orele 20.00 sa se delecteze cu muzica live din repertoriul romanesc si international, intr-o atmosfera deosebita, data atat de arhitectura in stil rustic completata de florile si verdeata ce inunda terasa, cat si de personalul calificat ce ofera o servire impecabila. Oferta gastronomica este variata, putand servi aici preparate traditionale si nu numai, ce pot satisface orice gust culinar.

MOMO - Plaja si Bar

MOMO Beach-Bar se situeaza la circa 100 de metri in dreapta de la “steaguri” si reprezinta una dintre cele mai exclusiviste locatii de pe plaja statiunii Neptun . Dotata cu echipamente profesionale de sunet si lumini, este locul unde s-a dat tonul party-urilor after-hours si unde muzica de clubbing iti ofera un motiv in plus de a vedea cel mai frumos rasarit de soare. Doar aici poti savura unul dintre cele mai bune frappe-uri, relaxandu-te la umbra unui baldachin sau bronzandu-te la soare pe sezlong.


Facilitati cazare

Complex Holiday Club are o capacitate de 96 locuri de cazare, repartizate in 48 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, terasa/restaurant, curte.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Terasa/restaurant
  • Curte
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera