Complex Insula , cazare Neptun

Capacitate: 50 adulti in 25 spatii de cazare

Localitate
Neptun
Tip cazare
complex
Spatii de cazare:
25 camere
Nr de locuri
50 locuri
Camere duble
14 camere

Cazare Complex Insula din Neptun

Complexul INSULA din statiunea NEPTUN, este situat pe lacul Neptun I, aproape de plaja, se remarca printr-o arhitectura in stil mediteranean, hotelul fiind clasat la 4*, la restaurantul, cu sepecific pescaresc de pe insula, puteti incerca atat preparate exotice, fructe si peste de mare, cat si peste romanesc.

Restaurantul si Hotelul INSULA va ofera premisele unui sejur de neuitat, prin locatia cu adevarat deosebita, si prin modul in care a fost conceput, este in masura sa va asigure confortul la cele mai inalte standarde. Este o destinatie unica pentru orice turist.

Hotelul are camere foarte spatioase, fiecare cu balcon, si vedere superba spre lac si Marea Neagra, avand o capacitate de 50 locuri de cazare din care:

    14 camere duble
    4 apartamente
    5 duplex, cu 2 si 3 camere
    2 garsoniere

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, frigider, televizor, acces internet, telefon, baie, room-service. Hotelul are restaurant, crama, terasa, bar. Din fata hotelului se pot inchiria ambarcatiuni, pentru plimbari pe lac.

Restaurantul Insula, deschis din 1968, este situat pe insula de pe lacul din Neptun. Este unul din putinele localuri unde se pot servi preparate din peste de mare, din Delta, fructe de mare, dar si preparate clasice din carne de vita, porc, pui, paste si multe alte preparate romanesti. Insa ceea ce avem deosebit este amplasamentul unic pe litoral. Odata ajuns pe insula poti alege sa servesti masa pe vaporas, pe unul din pontoanele de pe apa, langa cascada, sub o salcie, intr-un separeu sau cerdac. Peste tot pe insula se simte racoarea lacului si briza marii.

Pentru rezervari, la orice ora, tel: 0241 731 722 sau 0241 701 306


Facilitati cazare

Complex Insula are o capacitate de 50 locuri de cazare, repartizate in 25 spatii de cazare.
Locatia dispune de apa calda, tv, internet, terasa/restaurant.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, balcon, aer conditionat, frigider in camera.

  • Apa calda
  • Tv
  • Internet
  • Terasa/restaurant
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Balcon
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera