Capacitate: 60 adulti in 25 spatii de cazare

Localitate
Neptun
Tip cazare
hotel
Spatii de cazare:
25 camere
Nr de locuri
60 locuri
Apartamente
6
Camere duble
15 camere
Camere triple
4 camere

Cazare Hotel Shine Boutique din Neptun

Hotelul Boutique SHINE de 4 stele din statiunea Neptun, este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier, care ofera oaspetilor camere duble matrimoniale si apartamente cu zona deschisa, fiecare avand un design unic si facilitati la standarde internationale.

Camerele si apartamentele se remarca prin dimensiuni foarte mari si design interior modern cu tapet si paturi matrimoniale din piele naturala.

Hotelul Boutique SHINE este situat intr-o superba si relaxanta zona verde, la granita dintre Neptun si Olimp- pe strada Trandafirilor Nr.24 (strada principala din Neptun), la 250m de plaja

Toate camerele sunt dotate cu minibar, linie telefonica, televizor, cablu TV, internet, aer conditionat, safe pentru pastrarea obiectelor de valoare si a banilor. De asemenea, punem la dispozitia clientilor nostri cosmetice, halate de baie, papuci si foehn in fiecare baie.

Camerele duble standard au suprafata de 20 m.p., fiecare camera avand design unic, aer conditionat, minibar. Paturile matrimoniale sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cabine de dus 120x120cm cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.

Camerele duble cu vedere la promenada pe Strada Trandafirilor - strada principala din Statiunea Neptun, au perete cortina de 3,7x2,7 m. , suprafata de 20 m.p., design unic pentru fiecare camera, aer conditionat, minibar. Paturile sunt tapitate cu piele naturala si au dimensiunile saltelei de180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baile moderne si spatioase au in dotare cazi cu hidromasaj, aparat radio, mobiler din lemn de stejar.
Apartamentul Senior are suprafata de 32m.p, aer conditionat, minibar, perete cortina cu dimensiunile 7,2 x 2,7 m spre promenada la strada Trandafirilor - strada principala in Statiunea Neptun.
Patul matrimonial este tapitat cu piele naturala si are dimensiunile saltelei de 180x200 cm. Peretii sunt tapetati in totalitate cu tapet modern.
Baia moderna si spatioasa are in dotare cabina dus 120x120cm, cu hidromasaj, aparat radio, mobilier din lemn de stejar.


Facilitati cazare

Hotel Shine Boutique are o capacitate de 60 locuri de cazare, repartizate in 25 spatii de cazare.
Locatia dispune de parcare, internet, terasa/restaurant, apa calda.
Fiecare camera este dotata cu televizor in camera, baie in camera, aer conditionat, frigider in camera.

  • Parcare
  • Internet
  • Terasa/restaurant
  • Apa calda
  • Televizor in camera
  • Baie in camera
  • Aer conditionat
  • Frigider in camera


Locatia pe harta